Sticky

Software-updates voor Android: hoe werkt het?Toon eerste bericht

27 reacties

Het wordt in badges uitgerold. Helaas hebben wij geen inzicht wanneer welk nummer aan de beurt komt. Echter is dit wel een mooie work around! Fijn om te lezen, dat jullie zo alsnog de update kunnen installeren.
Steven schreef:

Het wordt in badges uitgerold. Helaas hebben wij geen inzicht wanneer welk nummer aan de beurt komt. Echter is dit wel een mooie work around! Fijn om te lezen, dat jullie zo alsnog de update kunnen installeren.Hier hebben we twee Nokia 7.1 met Vodafone en Hollandsnieuwe (ook Vodafone netwerk) simkaart. Update naar Pie en laatste security patch kwam telkens maar niet. We hebben toen eens de Vodafone simkaart er uit gehaald en konden direct updaten.

Als je een nieuw Nokia 7.1 toestel met VF simkaart opstart, dan krijg je een buildnummer 59B van android dat nog steeds op 8.1 met november update staat (kan je in update overzicht op site Nokia nazoeken). Echter, reset je toestel en update zonder Vodafone kaart en je toestel update gewoon naar het buildnummer van Nokia met de laatste updates. Het lijkt toch echt een ding dat aan het Vodafone netwerk is gerelateerd. Nokia support zei ook al dat het kon liggen aan ontbreken van goedkeuring van de update door de provider.

Reageer