[Tip!] Uploaden via mobiel internet uitschakelen voor iCloud-fotobibliotheek

  • 6 november 2017
  • 0 reacties
  • 1962 Bekeken

http://voda.fo/ne/zvnzk
Hallo allemaal,

Elke foto en video die je maakt, wordt automatisch bewaard in iCloud-fotobibliotheek en gesynchroniseerd met al je apparaten. Hierdoor heb je op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat toegang tot je foto's en video's. Elke wijziging die je aanbrengt aan je verzameling, zoals het bewerken of verwijderen van foto's of video's, wordt doorgevoerd op alle andere apparaten.

Tip!
Vanaf iOS 11 (of hoger), wordt de iCloud-fotobibliotheek echter ook via een mobiel netwerk bijgewerkt. Dus niet meer alleen via een Wifi netwerk. Hierdoor kun je onbewust meer data verbruiken.

Let op!
Bovenstaande houdt dus ook in dat je in het buitenland onbewust meer data kunt verbruiken, met de daarbij horende (extra) kosten. Buiten de EU-landen kunnen de kosten voor het gebruik van je mobiele internet namelijk snel oplopen zonder dat je het door hebt.

Om je databundel te ontzien kun je er ook voor kiezen om deze optie weer uit te schakelen en de iCloud-fotobibliotheek alleen via Wifi te laten synchroniseren. Dit kun je als volgt doen:

- Ga naar Instellingen
- Ga naar Foto's
- Ga naar Mobiele data
- Mobiele data uitzetten






0 reacties

Geen reactie

Reageer