Visual Voicemail voor Iphone

  • 8 augustus 2014
  • 43 reacties
  • 24579 Bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

43 reacties

Even een korte inhaak, ik was ook inderdaad benieuwd of de optie enige tijd binnekort zou komen. Mijn vraag is; word het wel door jullie moderators en staff van Vodafone gesignaleerd ? zodat uberhaupt HQ er weet van krijg ?
Anders kunnen wij lang door blijven zeuren maar komt het toch niet bij hun terecht.


met vriendelijke groet,

Bruce.
Reputatie 7
Badge +15
Ik zal het intern nogmaals door geven 
Er zijn verschillende manieren waar wij bepaalde issues of wensen kunnen door geven intern.

Misschien ook slim om door te geven dat naast de discussie hier op het vodafone forum, de betreffende klacht ook besproken wordt op andere forums. O.a. op Tweakers en onemorething!
Reputatie 7
Badge +15
Kun je daarvaan ook de links hier posten 
Dan hoef ik namelijk alleen maar de link van het topic door te geven :)
Dat kan ik ja, maar zolang Vodafone niet de moeite neemt om klanten serieus te nemen, ga ik niet de moeite nemen om hier links te posten. De discussies zijn via google ook te vinden. ;)
Ah oke dat is fijn, dat wist ik inderdaad niet. bedankt voor de moeite! 
Reputatie 7
Badge +15
Ik heb in ieder geval door gegeven dat er klanten zijn die hier heel graag gebruik van willen maken.
Reputatie 7
Badge +15
Zojuist hier een terugkoppeling over gekregen, Echter heb ik minder goed nieuws. Visual Voicemail zal helaas niet uitgerold worden. Wel is er eventueel de optie om de voicemail door te sturen naar e-mail.
Reputatie 5
Badge +6
Het doorsturen naar je e-mail werkt niet meer. Je kunt je bericht wel langer bewaren. Onbeluisterde berichten blijven 8 dagen bewaard. Berichten die je hebt beluisterd, zijn na 24 uur weg. Toets tijdens het beluisteren van je bericht op 5 om het nog 3 dagen te bewaren.
Alle instellingen voor Voicemail vind je hier
Nu anno 2017, met de iPhone 8, 8+ en X valt het mij persoonlijk erg tegen dat er nog geen Visual Voicemail mogelijkheid is binnen VF.
De groene concurrent KPN is deze ook aan het uitrollen, T-Mobile heeft het al jaren.. gaat VF zich hierbij aansluiten?
Reputatie 4
Hi Rickk86_NL,

Helaas hebben we hier geen zicht in. Ik durf je dan ook niet te zeggen of we Visual Voicemail in de toekomst gaan aanbieden.
Beste Vodafone,
Ik zag een app voor wat hierboven volgens mij "visual voicemail" wordt genoemd namelijk Voozzle. Zij zeggen op hun site niet wat het doorsturen vanuit vodafone kost (zie onder quote) en ik kan het ook niet vinden op jullie site. Kunnen jullie aangeven welke third-party-apps jullie ondersteunen, welke kosten hiervoor worden gerekend en of dit wel of niet binnen zakelijke bundels valt? dank groeten Maarten. "Het gebruik van Voozzle betekent meestal een besparing van het aantal belminuten (doordat je niet hoeft in te bellen om voicemails te beluisteren). Je mobiele provider kan je wel kosten in rekening brengen; ze hanteren uiteenlopende tarieven van 0-30ct voor de benodigde doorschakeling naar de voicemailserver (voor zover wij konden vinden). Je kunt die tarieven nagaan op de website van je provider. Wij vinden het erg jammer dat sommige providers de doorschakeling buiten de bundel laten vallen en daarmee een drempel lijken op te werpen voor dit soort nieuwe diensten. Als je de kosten exact wilt weten, informeer dan bij je provider en maak daarna je keuze. Wij nemen geen aansprakelijkheid voor de kosten die providers berekenen en het communiceren daarvan.
Reputatie 6
Hoi vodafon1234,

Het is een dienst die buiten je bundel valt, dus er zullen sowieso buitenbundelkosten berekend worden. Hoeveel die zijn is afhankelijk van je abonnement. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. Via het forum heb ik helaas geen toegang tot het systeem dat nodig is om dit voor je na te kijken.
Beste Sharon, waar kan ik als zakelijke klant een email sturen? Ik zie alleen maar dat ik kan bellen.... Of kan jij het doorzetten naar de collega's? Mijn bedrijf heet Maarten Corpeleijn Beheer bv, *moderator edit: vodafon1234 het plaatsen van je gebruiksnaam op een openbaar medium is onverstandig, iedereen kan dit lezen. ;)* is mijn inlog. dank
ja mooi, maar krijg ik nog een antwoord?
Reputatie 4
vodafon1234,

Helaas kun je als zakelijke klant geen e-mail versturen. Wel kun je hierover contact opnemen met ons via Facebook/Twitter of telefonisch via 0800-0094.
Reputatie 6
Heb je ondertussen contact gehad met ons xinhead?
Reputatie 4
Geen reactie meer ontvangen. Topic gesloten.