Vodafone Protect stopt vanaf 20 maart

  • 24 januari 2017
  • 1 reactie
  • 20492 Bekeken

Reputatie 6
Vodafone Protect stopt 20 maart 2017. Je kunt de app dan gewoon van je toestel verwijderen. Wacht ook tot na de 20e met verwijderen! De beveiligingsfuncties van de app worden op 20 maart gestopt, zodat je de app hierna ook zonder problemen van je telefoon kan verwijderen. Heb je Protect als Apparaatbeheerder ingeschakeld? Ga dan eerst naar Instellingen > Schermvergrendeling en Beveiliging > Andere beveiligingsinstellingen > Apparaatbeheerders.

Wil je ook zonder Vodafone Protect je telefoon op afstand kunnen beheren? Gebruik dan Android Apparaatbeheer. Hiermee kun je je toestel op afstand (terug)vinden, vergrendelen en wissen. Heb je een toestel dat met internet verbonden kan worden? Dan kun je gebruik maken van Android Apparaatbeheer. De tool is overigens ook bereikbaar via een browser. Enige voorwaarde is wel dat het apparaat dat je zoekt verbonden moet zijn met internet én dat het gekoppeld is aan jouw Google Account.
Bekijk hieronder de stappen die je moet nemen om Android Apparaatbeheer te gebruiken op je toestel:


Stap 1: Zet je toestel aan en ga naar je apps
Stap 2: Ga naar Instellingen
Stap 3: Ga naar Google
[b]Stap 4: Ga naar [u]BeveiligingNa het volgen van deze stappen, kun je je toestel (terug)vinden, vergrendelen en wissen op afstand met Android Apparaatbeheer. Nadat je Android Apparaatbeheer hebt ingeschakeld, controleer dan eerst of de service goed werkt. Dit doe je door:
  1. Android.com/devicemanager te openen
  2. In te loggen op je Google-account
  3. Te controleren of je apparaat wordt weergegeven
Zie je je apparaat niet? Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Google-account. Zorg dat je locatie-instellingen zijn ingeschakeld, en dat je Android Apparaatbeheer hebt ingeschakeld in Google Instellingen.

Let op:
Aangezien er verschillende versies van Android in omloop zijn kan het menu in jouw toestel iets afwijken van bovenstaande screenshots.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +15
Dat is jammer! Was een fijne app!