Spam Apllicateka

  • 11 februari 2019
  • 7 reacties
  • 247 Bekeken

Hoi,

Ik kreeg vandaag om 12:06 een bericht van Vodafone dat ik een abonnement zou hebben van Apllicateka. Afmelden zou via payinfo lopen. Ik heb echter geen abonnement genomen. Hoe kan het zijn dat ik ineens dit abonnement heb en hoe annuleer ik het?

Groeten,

Sandro

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

7 reacties

Hoi @SandroTriches

Welkom op de Community!

Het lijkt erop dat je een betaalde dienst actief hebt. De aanmelding kan onbewust gedaan zijn. Gelukkig kun je de dienst stopzetten via https://t.co/nLNt5jRTF6. Daar heb je ook de mogelijkheid om al dit soort diensten te blokkeren om kosten in de toekomst te voorkomen. Je hebt de mogelijkheid om een onderzoek aan te vragen bij onze specialisten. Zij gaan de situatie onderzoeken en hopelijk de kosten voor je vergoeden. Gebruik deze link https://t.co/s7zmanwaTi kies 'Betaalde diensten stopzetten'.
Reputatie 6
Is het gelukt om de betaalde diensten stop te zetten @SandroTriches?
Indien er geen reactie komt, wordt het topic binnenkort gesloten.
Ik heb dezelfde melding gekregen en me weer afgemeld. Er is wel 5 euro op mijn rekening gekomen. Ik weet 100% zeker dat ik niet actief me heb aangemeld voor de dienst, ik weet ook niet eens wat het is. Hoe kan dit? En kan ik die 5 euro terugclaimen?
Reputatie 7
Badge +17
Hoi @wtrhnn
Welkom op de klanten helpt klanten Community van Vodafone.

Zoals Steven al schreef: Je hebt de mogelijkheid om een onderzoek aan te vragen bij onze specialisten. Zij gaan de situatie onderzoeken en hopelijk de kosten voor je vergoeden. Gebruik deze link https://t.co/s7zmanwaTi kies 'Betaalde diensten stopzetten'.

Succes!
Dank @Energieboy , ik zag het na wat beter doorlezen van de post ;-)

Maar ik blijf toch erg nieuwsgierig naar de manier waarop dit gebeurt.
Topic gesloten omdat er geen reactie meer is gepost. Dit kan alleen opgepakt worden via de link.
Het aanmelden (bewust of onbewust) kan door ergens je nummer invoeren, klikken op reclame of op een akkoord knop, via filmpjes etc.