Vraag

voicemail

  • 28 mei 2019
  • 2 reacties
  • 204 Bekeken

Als iemand mij belt, gaat mijn telefoon niet over.
En krijgt de beller gelijk mijn voicemail.
Dit is niet bij iedereen, die mijn belt.
Volgens mij krijg ik wel mensen gelijk aan de telefoon.
Die in mijn contacten staan.
Hoe kan ik zorgen, dat iedereen die mij belt.
Mijn telefoon gewoon over gaat.

Alvast bedankt

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +17
Hoi @Apala
Welkom op de klanten helpt klanten Community van Vodafone.

Ik weet niet welk toestel je hebt maar heb je in de instellingen niet aangegeven dat ANONIEM bellers direct naar je Voicemail moeten en alleen de mensen in je contactenlijst door mogen. Dat kan je namelijk instellen in een iPhone, weet niet wat voor een toestel je hebt.

Niet toevallig de blokkeerstand actief op je toestel? Is het nummer dat je probeert te bellen wel bekend bij je? Bij blokkeerstand kun je onbekende nummers direct blokkeren, of nummers die niet in je contactenlijst staan.

Maar het kan ook zijn dat je misschien net bent overgestapt van een andere provider naar Vodafone of een verlenging hebt gedaan. Nadat je nummer van je vorige netwerkaanbieder is overgezet naar Vodafone, moeten alle Nederlandse netwerkproviders het nummer registreren als Vodafone nummer. Gaat dit niet goed bij een provider, dan kunnen mobiele nummers die zijn aangesloten bij die provider jou niet bellen. Ik denk dus dat hier iets niet is goedgegaan. Je kunt het beste direct bellen met klantenservice van Vodafone om je nummer alsnog goed te laten registreren als Vodafone nummer.

Kijk maar even wat het probleem is en of het via deze manier is op te lossen. En bekijk ook even in je My Vodafone (via je browser) of het doorschakelen wel goed staat: https://www.vodafone.nl/my/producten/toestel-en-simkaart/voicemail
Reputatie 6
Was de informatie van Energieboy duidelijk voor jou @Apala ?