Beantwoord

Wat gebeurt er bij overschrijding limiet Alles in 1 Wereld?

  • 15 oktober 2019
  • 7 reacties
  • 223 Bekeken

Wat gebeurt er als je de 30MB (of 100MB voor XL) overschrijdt in het buitenland als je “Alles in 1 Wereld (XL)” aan hebt staan? Wordt je data direct geblokkeerd, of ga je meteen de hoofdprijs per kilobyte betalen?

icon

Beste antwoord door Steven 17 oktober 2019, 14:15

Dit kan helaas alleen door je mobiele data en roaming uit te zetten. Daarnaast kun je een limiet instellen in je toestel @Christian2019.
Een andere optie is er helaas niet. 

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

7 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hoi@Christian2019 

Bundel op? Dan betaal je € 1,25/MB als de bundel nog aanstaat. Zet je de bundel uit? Bekijk de tarieven die gelden voor mobiel internet in het buitenland. Wereld is overigens als je buiten de EU gaat. Blijf je binnen de EU dan kan je ook de Beperkt Internet BloX aanzetten. Voor meer info, klik hier.

 

Als je je data wilt blokkeren kan je het beste Roaming op je mobiel uitzetten. Dan heb je ook geen data verkeer meer. Voor het geval dat :wink:

Dat gaat dan toch niet werken? Ik kan toch niet de hele dag m’n telefoon babysitten of-ie niet over die 100 MB heen gegaan is?

Iemand een idee hoe je data kunt blokkeren bij Vodafone, een beetje a-la-”Blox beperkt internet”, maar dan terwijl je “Alles-in-een-wereld” hebt aanstaan buiten Europa?

(ik snap dat je een limiet lokaal op je telefoon kunt instellen, maar dat is niet wat ik zoek - ik wil zeker weten dat ik niet de hoofdprijs ga betalen als een van mijn familieleden die discipline niet heeft)

Dit kan helaas alleen door je mobiele data en roaming uit te zetten. Daarnaast kun je een limiet instellen in je toestel @Christian2019.
Een andere optie is er helaas niet. 

Oei, da’s best eng. Maar lucratief voor Vodafone, dus jullie zullen vast niet hard willen hollen om dit op te lossen ;-)  Dank voor je antwoord.

Helaas bestaat deze optie niet voor buiten de EU. Ik zal het eens intern aankaarten. Wie weet komt het er :) 

Reputatie 6

Topic gesloten.