Vraag

Kan ik een extra mobiel abonnement afsluiten?

  • 15 september 2020
  • 4 reacties
  • 112 keer bekeken

Ik heb al een abonnement met telefoon en wil nu nog een abonnement met een telefoon afsluiten.

Kan/mag dat? 

Zo ja, krijg ik dan ook een extra korting op het tweede abonnement?


4 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Dat klinkt goed! Het is zeker mogelijk om een extra abonnement te nemen.

Kan @Cecilia Vodafone iets regelen voor @Johnbu ?

Reputatie 7
Badge +22

Beste @Johnbu 
Zoals hier boven aangegeven, je kan zeker een extra abonnement afsluiten met een toestel. Als je nu VodafoneZiggo korting hebt, dan krijg je dit ook op je nieuwe abonnement. 

Ik weet niet wat voor een abonnement je wil, en/of hebt, maar misschien is nu een Vodafone Red Together abonnement een optie? Gewoon even met je mee denken, als je iets anders in gedachten had, ook goed natuurlijk 😁👍

Reputatie 5
Badge +9

Hoi @Johnbu 
Een warm welkom op de Vodafone Community. 

Leuk dat je een tweede mobiele abonnement bij ons wilt afsluiten. Dit is zeker mogelijk! Fijn om te zien dat @SamsungExpert en @Energieboy al met je aan het meedenken zijn geslagen. Naar aanleiding van het seintje van @SamsungExpert heb ik je een voucher per e-mail toegestuurd. Via deze link kun je het aanbod bekijken en als je via mijn link besteld, dan krijg je zelfs de abonnementen nog voor een iets leukere prijs! Altijd mooi meegenomen! :hugging:

Cecilia Vodafone,

Aan een actie code voor Sim Only, hoe goed bedoelt ook, heb ik niets. Ik wil eind november, als mijn contract bij Tele 2 afloopt, een tweede telefoon met abonnement bij u bestellen. Zoals in mijn eerste post al vermeldt, heb ik al een telefoon met abonnement bij Vodafone (en dus ook, tot eind november bij Tele 2)

Reageer