Vodafone Red Unlimited

  • 4 maart 2020
  • 3 reacties
  • 2154 keer bekeken
Vodafone Red Unlimited

Vodafone introduceert Red Unlimited
 

 

Onbeperkt internet
Met de introductie van Red Unlimited kun je onbeperkt internetten, bellen en sms'en. Urenlang muziek luisteren, je favoriete serie streamen in de trein en filmpjes kijken op YouTube. Met een Red Unlimited abonnement zit jij nooit meer zonder data.


Onbeperkt bellen uitgebreid
Met Red Unlimited bel je onbeperkt in Nederland, binnen de EU maar nu ook onbeperkt van Nederland naar nummers in de EU! Gebeld worden is altijd gratis.


Klaar voor 5G
Red Unlimited is nu al 5G ready. Zodra ons netwerk later dit jaar helemaal gereed is voor 5G, maak jij met een 5G-toestel automatisch gebruik van een supersnelle 5G verbinding.

 

Veelgestelde vragen

Is onbeperkt echt onbeperkt?
Ja, zeker. Met Vodafone Unlimited internet, bel en sms je zoveel als je wilt in Nederland. Zo werkt het:

  • Je start elke dag met 5 GB.
  • Zodra deze GB's op zijn, activeren wij automatisch 1 GB. 
  • Heb je meer data nodig? Dan kun je onbeperkt steeds 1 GB extra activeren via My Vodafone.

Hoe zit het in de EU?
Ook in het buitenland blijf je online! Met Red Unlimited krijg je 25 GB per maand voor gebruik in de EU. Gebruik je meer dan 25 GB? Dan betaal je € 0,0042 per MB. Of zet Beperkt Internet EU aan via My Vodafone. Hiermee surf je op lage snelheid, maar betaal je niets extra. Bellen en sms’en is onbeperkt binnen de EU.

Wat betekent 5G ready?
Om 5G te kunnen gebruiken, heb je drie dingen nodig: een 5G-netwerk, een 5G-abonnement en een 5G-toestel. Onze Red abonnementen zijn nu al 5G ready. En het allereerste Samsung 5G ready toestel bestel je ook bij Vodafone: de Samsung Galaxy S20. Nieuwe en bestaande Red klanten mét 5G-toestel maken automatisch gebruik van 5G zodra we dit netwerk later dit jaar lanceren.

Hoe zet ik mijn huidige abonnement om naar Red Unlimited?
Je kunt vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Op dat moment kun je voor een Red Unlimited abonnement kiezen. De einddatum van je contract vind je in My Vodafone.

Duurt het nog even voordat je kunt verlengen? Kies er dan voor om je abonnement te verhogen. Lees alles over het wijzigen van je abonnement.

 


Ben je ook klant van Ziggo?
Dan krijg je non-stop gratis extra's bij je Red Unlimited abonnement:

  • € 5 korting per maand op elk je abonnement
  • Een gratis tv-pakket naar keuze
  • Zorgeloos online met een Veilig online pakket


Heb je nog andere vragen? Stel ze hieronder in het topic!


3 reacties

Ik heb sinds 30 juli Red Unlimited abonnement. Ik weet niet wat ze bij Vodafone hebben gedaan, maar mijn dagbundel begint met 1gb in plaats van 5gb.  Telefonisch contact opnemen lukt nu niet, dus probeer ik het via deze weg. Als ik dat aanvul met 1gb wordt de internetsnelheid eerste half uur  tot een uur heel traag, niet eens 1mb. Het is dan toch de bedoeling dat je direct weer op maximumsnelheid kan gaan internetten?? Waarom krijg ik geen 5gb dagbundel en waarom is mijn internetsnelheid na het aanvullen niet direct op maximale snelheid?? Ik wil dat dit probleem zsm verholpen wordt.

Reputatie 7
Badge +22

Hoi @husa1979 
Welkom op de klanten helpen klanten Community van Vodafone. 

Ik denk dat je het beste deze topic kan lezen. Misschien is er een storing bij Vodafone want je bent vandaag niet de eerste die hier last van heeft. 

Lees deze topic:
https://forum.vodafone.nl/mobiel-internet-135/hoe-oneindig-is-oneindig-internet-eigenlijk-301998

Reputatie 5
Badge +9

Hi @husa1979
Ik zie dat je voor deze vraag ook een eigen topic hebt gestart. Deze is hier te vinden. Om de boel overzichtelijk te houden lijkt het mij verstandig om daar verder te gaan. 

Reageer