Sticky

Maak je mobiele apparaat Boefproof!

  • 30 september 2016
  • 1 reactie
  • 3449 Bekeken

  • Vodafone Collega
  • 445 reacties
http://voda.fo/ne/lcvnbDiefstal van smartphones, tablets en laptops komt helaas nog steeds voor. Te vaak gebeurt het nog dat deze mobiele apparaten niet beveiligd zijn, waardoor je gegevens op straat kunnen komen te liggen. Daarom roept voormalig minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) Nederlanders op hun mobiele apparaat Boefproof te maken.


In 2014 is de Boefproof-campagne gestart en sindsdien is het aantal gestolen smartphones met 30% gedaald. Uiteraard willen we dit percentage verhogen en ervoor zorgen dat de dief niets met jouw mobiele apparaat kan. Wij als Vodafone ondersteunen, samen met nog twaalf andere partijen uit de telecom- en ICT-sector, dit initiatief.

Om ervoor te zorgen dat de eerlijke of de niet zo eerlijke vinder niets met je telefoon kan, kun je je mobiele apparaat Boefproof maken. Gelukkig is dit heel erg makkelijk!

Op de website van het Ministerie van Veiligheid en Justitie kun je lezen hoe je je smartphone en tablet Boefproof kunt maken. Per merk staat het hier duidelijk uitgelegd.

Is je toestel gestolen of verloren, dan kun je hier lezen hoe je je toestel op afstand kunt vinden of wissen.

Heb jij je toestel al beveiligd en heb je misschien nog andere tips? We horen het graag!

1 reactie

Reputatie 7
Badge +15
Maak altijd gebruik van een pincode, wachtwoord etc. Verander dit ook om de zoveel tijd en zorg ervoor dat er automatisch een back-up wordt gemaakt.
Denk hierbij aan je google account, dropbox etc.

Reageer