Menu Toggle

Welkom op de Vodafone Community

Aankondigingen

Welkom in het Vodafone Pitch Board

Met deze eerste Pitch willen we jullie mening over de wijze waarop we jou je toestel sturen. Klik hier voor meer informatie over deze Pitch.

Deze Pitch is inimddels afgelopen en gesloten voor nieuwe input. Dank aan iedereen die deelgenomen heeft!

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Tip: Hoe meer Kudos een idee ontvangt, hoe zwaarder het idee weegt bij beoordeling van onze jury!

Deel jouw idee ook op: twitter_s.png facebooklp.png

Close announcement

Gesloten: Hoe zou jij willen dat Vodafone je toestel bezorgt?

Een suggestie doen

Beheerder Forum
3440
4

Het idee is dat je jouw toestel de volgende dag in huis kunt hebben, en dat je zelf ook nog het tijdslot kunt kiezen.

 

Vind je dit een goed idee? Welk bedrag zou je bereid zijn om hiervoor te betalen? 

We horen het graag in de reacties op dit idee. Heb je een heel ander idee, plaats deze dan hier.

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
2980
3

Mijn idee is om ipv het bezorgen van de toestellen thuis in een voor klanten centrale en feestelijk ingerichte omgeving het nieuwe contract en toestel af te laten halen en te vieren waarbij onder andere de mogelijkheden van toestellen en abbonnementen kunnen worden toegelicht en uitgelegd. Hierdoor zullen zich ook extra mogelijkheden voordoen voor klanten binding en wordt ook aan de social media behoefte voldaan.

Het motto is dan "vier je nieuwe toestel"

Locaties die zich hier uitstekend voor lenen zijn hotels en business centers. Op grond van de postcodes van de klanten is de beste locatie zo bepaald.

Meer weergeven
Ik kijk rond
4100
3

Voor mij zou het handig zijn om mijn telefoon op te halen in een vodafone winkel, niet iedereen kan in de middag uren thuis zijn voor de in ontvangst name van het toestel. Gezien er voor nieuwe abbonees een handtekening vereist is zou het makkelijk zijn om dit ook in een vodafone winkel te kunnen doen. De kennis is er al in filialen dus een nieuwe training zou niet nodig zijn voor de medewerkers.

Meer weergeven
Beheerder Forum
621
0

Hierbij krijg je je toestel ’s ochtends voor 8.00 geleverd. Deze optie is voor de echte vroege vogels ;-)

 

Vind je dit een goed idee? Welk bedrag zou je bereid zijn om hiervoor te betalen? 

We horen het graag in de reacties op dit idee. Heb je een heel ander idee, plaats deze dan hier.

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
1992
2

Bij een Kiala afhaalpunt kun je je nieuwe Vodafone gsm ophalen. Dit kan bijvoorbeeld bij Alber Heijn dan kun je zelf de tijd bepalen wanneer je je nieuwe gsm afhaalt de openingstijden zijn van 08.00 uur tot 22.00 uur en geld ook voor het weekend maar dan van 09.00 uur tot 20.00 uur. Je kan dan zelf bepalen waar en hoe laat je gsm wilt ophalen dus bijvoorbeeld  voor en na het werk of in je lunchpauze .

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
2224
2
Status: Niet Nu

Ik heb inmiddels een aparte doos in huis, met daarin alle opladers en verbindingskabels die ooit met de telefoons zijn meegeleverd. Ik adviseer om voortaan de keuze open te laten of je nog snoeren en opladers nodig hebt. Ik vind het pure verspilling om dat iedere keer weer mee te leveren.

Dit geld ook voor de wijze van verpakken van de telefoons: ze zitten in kekke doosjes die meer lucht dan telefoon bevatten. Ook hier kan veel gewonnen worden naar mijn idee.

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
3138
3

Geniddeld zul je eens in de twee jaar overstappen dan wel verlengen. In dien dan tegelijkertijd een nieuwe telefoon wordt besteld is dat een belangrijk en inderdaad feestelijlk, moment. Indien online wordt besteld kun je dit moment belangrijk versterken door:

a) maak een mooie Vodafone verpakking voor de telefoon. Het is een cadeautje!

b) maak het mogelijk om het toestel direct op te halen bij een Vodafone reseller in de buurt, die dat toestel op voorraad heeft. Simpel en goedkoop (indien het huidige voorraadsysteem al on line is) en met een reële kans op upsell.

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
4713
6

Snelheid is belangrijk maar als je werkt ben je niet altijd thuis. Een afhaalplaats die buiten werktijden open is en eenvoudig te bereiken is ( en op veel locaties ) zou prettig zijn. Een samenwerking met (bijvoorbeeld) een supermarkt of bouwmarkt zou een optie zijn.

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
2407
3

Een Mobielen reclamewagen die door heel Nederland dit word bekent gemaakt via reclame of mensen die een een mobiel willen kopen en het rijd wel met toezicht(camera) koerier die ook raad en daad weet van mobiele telefoons en enz. of alles correct wordt uitgevoerd,en met een callcentrum die je live inverbinden bent dit kan later in toekomst 24 uur 7dagen in de week gebruik kan maken,om zo fraude te verkomen.Met abonnement voor 1jaar of 2 jaar  waar de mobielen telefoons te zien zijn op een schermpje+info,je stopt je geldige legitimatiebewijs in het apparaat hiervan word een scan gemaakt samen met je  geldige bankpas ook wordt 0,01€ cent afgeboekt,als dit allemaal gebeurt is word er een contract uitgeprint dit wordt ter plekke ondertekent met handtekening en dit geef je af aan de service koerier die hiervan afgeeft aan de vodafone winkel of kantoor(Maastricht)

Meer weergeven
Ik ben nieuw!
2307
3

Ik zou een 'eigen' Vodafone 'mobiel' (een rode smart - of een hybride) mooi Vodafone bestickerd met bijvoorbeeld tekst "Was alles maar zo snel als een Vodafone Mobiel" of "Hier gaat weer een Vodafone Mobiel naar een nieuwe klant" oid) laten rondrijden die de smartphone bezorgd. Rijdende reclame! Dus kan uit het reclame potje betaald.

Als de smart als Vodafone-telefoon beplakt wordt dan heb je een rijdende Smart-Phone! Ook leuk!

Meer weergeven
Geef hier je feedback...
In dit board kun je al je feedback, opmerkingen en suggesties kwijt over het Vodafone Forum. Wil je iets kwijt over producten of diensten, maak dan een topic aan in het Forum zelf en niet in dit board. Dankjewel alvast voor het meedenken!