Menu Toggle

Welkom op de Vodafone Community

Samsung

Verwijderde (gedelete) foto's terughalen uit je toestel

Ik ben nieuw!

Help ik heb gisteren mijn map foto's op mijn galaxy note 3 weggegooid. Kan ik deze nog op een of andere manier terug krijgen.

Meer weergeven
8 ANTWOORDEN
Vodafone

Hi Allesandro, er zijn misschien mogelijkheden ja. Als je via software iets op geheugen wist (bv op je harde schijf, SD kaart, telefoon, etc) dan wordt het meestal niet direct verwijderd. Het is niet zo dat je computer elke 0 of 1 aan data op die schijf weer op 0 zet en de foto zo écht verwijderd. Wat je besturingssysteem meestal doet is simpwelweg aangeven dat de ruimte waar die foto staat overschreven mag worden door iets anders. In de praktijk betekent dat dus dat een foto pas echt helemaal weg is zodra er iets anders overheen geschreven is.

De belangrijkste tip die ik je kan geven is dan ook: stop onmiddellijk met het gebruiken van je telefoon. Elke keer dat je je telefoon gebruikt loop je het risico dat er iets over je foto's heen geschreven wordt.

Je kunt proberen ze te herstellen met een recovery programma. Ik heb het persoonlijk nog nooit hoeven doen, dus een specifiek programma kan ik je niet aanraden helaas. Misschien dat een andere gebruiker je wel tips geven. Ik heb daarom je topictitel iets specifieker gemaakt, hopelijk heeft er iemand ervaring!

Bas
Forum Moderator

Diepzinnig, filosofisch onderschrift
Meer weergeven
Ik ben nieuw!
Dank je wel voor de info BasT.

Wie heeft er ervaring met een recovery programma. Of heeft de gouden tip om mijn foto's terug te krijgen .
Meer weergeven
Senior Specialist

 

Hallo Alessandro,

 

Ik hoop dat je kennis van de Engelse taal goed is. En dat je zorgvuldig alle aanwijzingen en instructies wilt opvolgen die op de volgende tech-website (van As Of Tech.com) worden gegeven, inzake de recovery van per ongeluk "verwijderde" foto's bij het Android besturingssysteem. Ik hoop dat je de vetgedrukte instructie van Vodafone Moderator Bas hebt opgevolgd.

 

Weblink naar de website As Of Tech.com met de instructies voor de recovery van "verwijderde" foto' s: http://www.asoftech.com/articles/recover-photos-videos-samsung-galaxy.html

 

Het artikel is getiteld: "Android photo recovery software for Samsung Galaxy photo video recovery"

 

Heel zorgvuldig alle stappen, adviezen en instructies uit dat artikel opvolgen. Zoals uit dat artikel duidelijk blijkt, dien je het recovery-software-programma te downloaden naar je desktop-computer of laptop-computer. En dus niet naar je smartphone of tablet (één miljoen uitroeptekens om dat te benadrukken).

 

Daarna de allerbelangrijkste leefregel ooit opvolgen:

Gij zult van alle data op uw Samsung-toestellen altijd wekelijks een volledige back-up maken ! Tenminste één keer per week. Bij voorkeur vaker.

 

Ik houd mij al heel lang aan die leefregel. Nooit geen problemen met verloren gewaande foto's, documenten of muziekbestanden, etcetera.

 

Laat even weten of het je gelukt is. Dan heb ik niet voor niets een hele zondagmiddag aan het zoeken naar de voor jou geschikte informatie besteed    :-}

 

Succes !

 

 

Netwerker

That men do not learn very much from the lessons of history is the most important of all the lessons of history.

Aldous Huxley

Meer weergeven
Ik ben nieuw!

Voor zover ik weet, kun je nog steeds herstellen van verloren data android voordat ze werden overschreven door nieuwe gegevens, zou een androïde data recovery ze terug te krijgen zonder enige back-upbestand, maakt niet uit wat voor soort redenen waarom je ze kwijt.

https://www.coolmuster.com/lab-fone-for-android.html

Meer weergeven
Super Specialist

Hoi @gadzxcv,

 

Klopt bestanden die nog niet zijn overschreven zijn kunnen via een recovery programma opgehaald worden!

 

Als voorbeeld een USB stick waarbij je alle documenten wist staan ze er eigenlijk nog steeds op, via een recovery programma zijn de bestanden weer op te halen.

Welkom op het Vodafone forum! #HereToHelp
Power To You! Vodafone

Pedro - Super Specialist
Meer weergeven
Ik ben nieuw!

Een android data backup app kon alles van uw telefoon naar de computer, moet u uw telefoon aansluiten op de computer en start de app, dan zou de app uw telefoon gegevens automatisch te detecteren, kunt u selecteren en laat de foto's die u wilt back-up.

https://www.android-file-manager.com/

Meer weergeven
Vodafone

Is het nog gelukt met bovenstaande tips @gadzxcv


Met vriendelijke groet
Steven
Meer weergeven
Specialist

@Alessandro2307

 

Staat ze niet toevallig op uw Google Photo's? vaak hebben mensen deze software aanstaan, zonder dat ze het weten.

 

dit kan u zien onder https://photos.google.com/ en daar vervolgens inloggen met uw gmail account.

 

Recuva kan vaak dit probleem oplossen, zie hier de handleiding.

 

Meer weergeven