Andere gebruikers met deze vraag

Energieboy
Expert
Expert
  • 11893Posts
  • 3490Oplossingen
  • 3107Likes

Live Voicemail in iOS 17, ook bij Vodafone?

Beste Vodafone,
Afgelopen maandag heeft Apple z'n nieuwe update geïntroduceerd, iOS 17. Met weer nieuwe mogelijkheden en dingen waar ik bijna zeker van ben dat Vodafone daarin een belangrijke rol speelt. Neem nu Live Voicemail functie, dit is een realtime transcriptie die je krijgt te zien als iemand een voicemail achterlaat. Je kan dan zelf bepalen of je het gesprek alsnog opneemt. 

Apple-WWDC23-iOS-17-Live-Voicemail-230605.jpgOproepen die door een provider als ‘spam’ worden gezien, worden direct afgewezen en gaan dus niet naar Live Voicemail. Dankzij de kracht van de Neural Engine worden transcripties van Live Voicemail rechtstreeks op het device uitgevoerd en blijven ze ook helemaal privé.

Maar ja, nu komt de vraag, gaan we dit ook kunnen gebruiken bij Vodafone. Aangezien Vodafone geen Visual Voicemail heeft vraag ik me af of het werkt bij Vodafone?


Ik stel deze vraag nu maar gelijk want mocht Vodafone dit nu niet kunnen leveren, dan snap je wel dat de hele community er weer vol mee komt te staan, net zoals de Apple Watch ondersteuning (en gelijk heeft iedereen). Dus Vodafone, gaan wij straks deze functie kunnen gebruiken in de nieuwe 
iOS? Zo nee, dan graag nu al beginnen met het programmeren hiervan en zorgen dat het werkt en niet zo lang mee wachten, net zoals de Apple Watch. Ik denk dat ik wel kan spreken namens veel iPhone gebruikers. Zeker Visual Voicemail, wat veel mensen graag zouden willen gebruiken.

Alvast bedankt en ik hoor het wel 😜

Andere gebruikers met deze vraag