Stevie
Expert
Expert
  • 2236Posts
  • 490Oplossingen
  • 130Likes

Nieuwe voorwaarden Vodafone Forum

Algemene Voorwaarden Vodafone Forum

Het Vodafone Forum is eigendom van Vodafone Limited, statutair gevestigd in het Vodafone House aan The Connection te Newbury (RG14 2FN) in Engeland. Het Vodafone Forum wordt geëxploiteerd door Vodafone Libertel B.V., statutair gevestigd aan de Avenue Ceramique 300 te (6221 KX) Maastricht (“we”, “wij”, “ons” of “onze”). Verwijzingen naar “je”, “jij”, “jou” en “jouw” zijn verwijzingen naar jou, de gebruiker van het Vodafone Forum. Door gebruik te maken van het Vodafone Forum stem je ermee in uitsluitend gebruik te maken van het Vodafone Forum en discussies daarop te bekijken voor zover dat op grond van deze algemene voorwaarden en ons privacybeleid(gezamenlijk: “deze voorwaarden”) is toegestaan.

Aan de slag

Voordat je discussies op het Vodafone Forum kunt bekijken en reacties of berichten kunt plaatsen, dien je een gebruikersnaam aan te maken, akkoord te gaan met deze voorwaarden en ons een geldig e-mailadres als aanspreekpunt te geven.

Om gebruik te kunnen maken van het Vodafone Forum dien je minimaal 13 jaar oud te zijn. Als je tussen de 13 en 16 jaar oud bent, zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders voor jouw activiteiten op het Vodafone Forum.

Je gebruikersnaam

Je gebruikersnaam mag geen namen of merken van Vodafone bevatten en mag niet de indruk wekken dat het om een medewerker of groepsmaatschappij van Vodafone gaat. Jij bent verantwoordelijk voor de content en handelingen die met jouw gebruikersnaam in verband kunnen worden gebracht.

Je afbeeldingen

Vodafone kan je van tijd tot tijd toestemming verlenen om een afbeelding, foto of ander beeld te uploaden als onderdeel van je profiel op het Forum (“profielafbeelding”). Let op: Vodafone is in geen geval verantwoordelijk of aansprakelijk jegens jou als we je profielafbeelding op enig moment zonder kennisgeving aan jou geheel of gedeeltelijk verwijderen. Wij raden je aan altijd een back-upexemplaar van je profielafbeelding te bewaren.

Je gebruik van het Vodafone Forum

Het VodafoneeForum is een plek waar je niet alleen jouw mobiele toestel van Vodafone en aanverwante diensten kunt bespreken maar ook kunt meepraten over andere onderwerpen op de desbetreffende pagina’s van het forum. Aangezien het team van het Vodafone Forum geen toegang heeft tot de abonnementsgegevens van jouw mobiele telefoon, is het Forum niet geschikt voor specifieke vragen over jouw abonnement. Als je hulp nodig hebt of specifieke vragen of opmerkingen over jouw abonnement hebt, neem dan op de gebruikelijke manier contact op met de Klantenservice.

Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je gebruikersnaam, je profielafbeelding en de informatie en andere content die je op het Vodafone Forum plaatst (de “content”). Je garandeert dat je de houder bent van alle intellectuele-eigendomsrechten op jouw content en dat je alle vereiste toestemmingen hebt verkregen om deze te plaatsen. Je verleent ons een eeuwigdurende, onherroepelijke, royaltyvrije en wereldwijde licentie op het verveelvoudigen, overdragen, in licentie verlenen, wijzigen, aanpassen en/of publiceren van content die jij op het Vodafone Forum en andere sites of applicaties met toegang tot het Vodafone Forum, bijvoorbeeld Facebook, hebt geplaatst.

Het lezen en plaatsen van content op het Vodafone Forum geschiedt geheel op eigen risico. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor content die derden op het Vodafone Forum uploaden of publiceren; dergelijke content wordt door ons niet actief gecontroleerd, in de gaten gehouden of onderschreven. Wij houden doorgaans geen toezicht (en zijn daartoe niet verplicht) en voeren geen bewerkingen uit op de wijze waarop jij of anderen gebruikmaken van het Vodafone Forum, met inbegrip van de daarop geplaatste content. Wij behouden ons echter ten allen tijde het recht voor content op het Vodafone Forum geheel of gedeeltelijk in te korten, te bewerken, te weigeren of daarvan te verwijderen indien wij van mening zijn, zulks uitsluitend te onzer beoordeling, dat dit noodzakelijk is met het oog op onder andere:

- het voorkomen van schending of verdere schending van deze voorwaarden of schending van de toepasselijke wet- of regelgeving;

- het verwijderen van ongepaste, niet aan het desbetreffende onderwerp gerelateerde reacties of berichten die je op enig moment hebt geplaatst;

- het verkorten of verwijderen van discussies indien er al een discussie gaande is over hetzelfde of een vergelijkbaar onderwerp;

- het attenderen van gebruikers op een bepaalde discussie waarbij zij zich kunnen abonneren op updates over de content (of dergelijke updates beschikbaar zijn of in de toekomst beschikbaar kunnen worden gesteld);

- het verwijderen van reacties of berichten die geen waarde toevoegen aan het desbetreffende onderwerp; of

- het verwijderen van reacties of berichten die content bevatten met betrekking tot een specifieke vraag over jouw Vodafone-abonnement.

Ofschoon wij verouderde content periodiek van het Vodafone Forum kunnen verwijderen, verklaar je ermee bekend te zijn en stem je ermee in dat de door het team van het Vodafone Forum verstrekte informatie ten tijde van de publicatie daarvan juist was en daarom met de tijd kan veranderen. Wij raden je aan altijd de datum van de discussie en de daarin opgenomen content na te gaan en het Vodafone Forum doorlopend te controleren op mogelijk beschikbare updates over het desbetreffende onderwerp.

Wat je niet mag doen

Het is je niet toegestaan het Vodafone Forum te gebruiken om:

- zonder onze uitdrukkelijke voorafgaande goedkeuring goederen of diensten voor commerciële doeleinden aan te prijzen of te koop aan te bieden;

- content te verspreiden, te ontvangen, te verzenden of daartoe toegang te verkrijgen die obsceen, pornografisch, bedreigend, racistisch, seksistisch, ongepast, belagend, aanstootgevend of lasterlijk is, inbreuk maakt op een geheimhoudingsplicht of de privacy van anderen, inbreuk maakt op intellectuele-eigendomsrechten (met inbegrip van auteursrechten) of anderszins onrechtmatig of naar onze mening afkeurenswaardig is;

- elektronische content (met inbegrip van virussen) te verspreiden waarvan het vaststaat of aannemelijk is dat deze in meerdere of mindere mate schade aan computersystemen toebrengt of om informatie, URL’s of links naar websites of servers te plaatsen die mogelijkerwijze dergelijke content bevatten;

- buitensporige verkeersstromen te veroorzaken, kettingbrieven, junkmail of spam van welke aard dan ook, enquêtes, wedstrijden of piramidespellen te versturen of door te sturen of je anderszins bezig te houden met gedragingen die erop zijn gericht het gebruik en plezier van het Vodafone eForum door andere gebruikers te beperken of te hinderen of waarvan het anderszins aannemelijk is dat deze afbreuk doen of schade toebrengen aan onze reputatie of de reputatie van derden;

- dubbele discussies te beginnen – als er over bepaalde content al een discussie is gestart, dien je je reacties of berichten in die discussie te plaatsen; of

- content met betrekking tot jouw Vodafone-abonnement te plaatsen.

Misbruik

Mocht je je op enig moment door een of meerdere andere leden van het Vodafone Forum bedreigd voelen, van mening zijn dat hun gebruik of geplaatste berichten of reacties in strijd zijn met deze voorwaarden of via het gebruik van het Vodafone Forum een bericht hebben ontvangen waardoor je je niet op je gemak voelt, dan is het van belang dat je dit zo snel mogelijk aan ons meldt. Wij nemen dit soort activiteiten ernstig op en doen ons uiterste best om alle aan ons gemelde gevallen te behandelen.

Om misbruik van welke soort dan ook te melden, kun je gebruikmaken van de knop “Neem contact op” helemaal bovenaan het Vodafone Forum.

Bescherm je gegevens

De persoons- en contactgegevens die je verstrekt wanneer je je inschrijft voor het Vodafone Forum worden op een beveiligde plek voor inloggegevens opgeslagen. Jouw e-mailadres wordt gebruikt om je systeemberichten te sturen, zoals de bevestiging van je inschrijving, wachtwoordherinneringen en updates over wijzigingen in deze dienst, waaronder kennisgevingen die wij jou wellicht moeten sturen met betrekking tot je gebruik van het Vodafone Forum. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw e-mailadres niet voor marketingdoeleinden gebruiken tenzij jij daar anderszins mee hebt ingestemd. Op al het overige gebruik van jouw persoonsgegevens is het privacybeleid van Vodafone van toepassing, dat deel van deze voorwaarden uitmaakt.

Wij raden je aan geen persoonsgegevens op het Vodafone Forum achter te laten, met inbegrip van maar niet beperkt tot abonnementsgegevens van jouw mobiele telefoon. Vodafone zal je via het Vodafone Forum nooit vragen om persoonlijke contactgegevens of abonnementsgegevens. Als je vragen over je mobiele telefoon van Vodafone hebt waarvoor je persoonsgegevens of abonnementsgegevens aan ons moet verstrekken, neem dan op de gebruikelijke manier contact op met de Klantenservice. Surf daarvoor naar www.vodafone.nl en klik op de knop “Neem contact op”.

Algemeen

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor het Vodafone Forum en de inhoud daarvan (al dan niet met inbegrip van jouw content) om welke reden dan ook zonder kennisgeving aan jou te bewerken, te wijzigen, (tijdelijk) buiten werking te stellen, te beëindigen of te verwijderen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het beëindigen van jouw toegang tot het Vodafone Forum wegens schending van deze voorwaarden. Wij verstrekken geen exemplaren van content die je op het Forum hebt geüpload en raden je nogmaals aan je ervan te verzekeren dat je (waar toegestaan) ook een exemplaar van de content op een andere plek hebt opgeslagen.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor deze voorwaarden te herzien; herziene voorwaarden worden twee weken na plaatsing daarvan op het Vodafone Forum van kracht. Door in een dergelijk geval gebruik van het Vodafone Forum te blijven maken, word je geacht akkoord te zijn gegaan met de herziene voorwaarden; je dient daarom regelmatig te verifiëren dat je de meest recente versie hebt gelezen.

In geval van strijdigheid tussen deze algemene voorwaarden en ons privacybeleidgelden deze algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden en de uitleg daarvan is het recht van Engeland en Wales van toepassing en je onderwerpt je hierbij aan de niet-exclusieve bevoegdheid van de Engelse rechter.

Geldig vanaf 7 maart 2013

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic