Sticky

Zomerdeals op onze Extra Data Bundels

  • 27 mei 2019
  • 3 reacties
  • 1466 Bekeken

Reputatie 6
Van sommige dingen krijg je nooit genoeg. Vooral in de zomer. Bijvoorbeeld het luisteren naar muziek in het park of het delen van vakantiefoto’s met je vrienden of familie. En daar gaan wij je deze zomer mee helpen. Wij bieden jou namelijk de hele zomer extra GB’s in je databundel voor dezelfde prijs als je gewend bent.


Zomerdeal
De zomerdeal loopt van 1 juni tot en met 30 september. Gedurende deze periode krijg je extra GB's in je "standaard" databundel. Dat houdt in:

• 2 GB in plaats van 1 GB voor €7,50
• 5 GB in plaats van 3 GB voor €15
• 8 GB in plaats van 5 GB voor €20
• 15 GB in plaats van 10 GB voor €30

Hoe regel ik dit?
Je kunt deze databundels zelf aan -en uitzetten zoals je gewend bent via My Vodafone (app & web). Of stuur een sms'je met de gewenste bundel naar 4000. Gebruik hierbij dan de "oude" aantallen.
Is er bij jou al één van bovenstaande databundels actief op 1 juni? Dan worden je GB's automatisch verhoogd naar het aantal dat voor deze actie geldt. Vanaf 1 oktober worden de databundels weer teruggezet naar hun oorspronkelijke hoeveelheid.

Zomerpret? Datapret!
Extra data klinkt natuurlijk fantastisch maar wat kun je er allemaal mee? Nou, bijvoorbeeld lekker je favoriete artiest op repeat met Apple Music op ’t strand. Of blijf up to date op vakantie met de artikelen van Blendle. En heb je echt een grote databundel, dan kun je natuurlijk ook lekker Netflixen op je vakantiebestemming!
Anyway, we zijn benieuwd hoe jij jouw extra data besteedt deze zomer! Een leuke vakantie-post van jou is dan ook erg welkom onder dit topic.

Meer informatie
Wil je meer lezen over deze actie? Bekijk dan deze pagina.

Fijne zomer! 😁

Shortlink: www.vodafone.nl/act/c/summer-base

3 reacties

Reputatie 7
Badge +17
TOP!
Bedankt Vodafone
Is dit zomer deal in Turkije ook geldig, omdat Turkije niet in EU ligt namelijk.
Reputatie 6
@sereffb40
Vodafone heeft Turkije in dit geval ook meegerekend als EU. Vandaar dat je ook in Turkije je bundel net zo kunt gebruiken als thuis. Of elk ander land in de EU. Lees meer informatie hierover op deze pagina: https://www.vodafone.nl/opreisindeeu/.

Reageer